Green Motion rent-a-car Montenegro flota za sezonu 2016

Release Date:

Green Motion rent-a-car Montenegro flota za sezonu 2016

Poslednja zemlja koja se priključila brzo rastućoj mreži Green Motion-a, Montenegro, objavila je danas da je sklopila ugovor sa Ford-om kako bi obezbedila najnovije modele uključujući Ford Fiesta I Ford Focus. Nemanja Vujačić, vlasnik Green Motion franšize za Montenego izjavio je: "Ja sam zaista oduševljen što sam obezbedio Ford Motor vozila za proširenje posla u Crnoj Gori. Veoma sam ponosan što sam vlasnik franšize Green Motion I unapred se radujem što -ćemo pružiti dobrodošlicu korisnicima rent-a-car Green Motion I u prelepoj Crnoj Gori.".

Osnivač I direktor Green Motion-a Richard Lowden izjavio je: "Ovo je zaista dobra vest od Nemanje I njegovog tima. Najtoplije čestitke I hvala na pružanju prilike klijentima iz poslovnog i turističkog područja Crne Gore da odaberu najam ekoloških vozila, tako da na taj način smanje vlastiti doprinos zagađenju okoline, uz direktnu uštedu kroz nižu potrošnju goriva. ".

Green Motion Montenegro trenutno ima četiri lokacije, uključujući iznajmljivanje vozila i na dva glavna aerodroma Podgorica i Tivat. Za vise informacija o iznajmljivanju vozila u Crnoj Gori posetitie sajt www.greenmotion.com ili pozovite +442071864000.

Povratak na novosti