Green Motion je posvećen tome da naši potrošači imaju izbor najma vozila koja mogu da se pohvale najnovijom tehnologijom niskog CO2 gasa.

Green Motion najam vozila blisko sarađuje sa nekim od najpoznatijih svetskih motornih proizvođača, uključujući Ford, Citroen, Renault, Audi, Chevrolet i Skoda i nalazi se u povlašćenom položaju da može da angažuje vozila koja su na samom vrhu tehnologije zaštite životne sredine. 

Pažljivo smo izabrali vozila od naših partnera, što nam omogućava istinsku ponudu širokog asortimana vozila, od malih gradskih vozila do luksuznih limunzina, koji pružaju našim potrošačima mogućnost da smanje emisiju CO2 gasa.

Vozila sa niskom emisijom CO2 gasa

Vozila sa niskom emisijom CO2 gasa su vodeća na putu masovnog tržišta ekonomičnih automobila. Obično, vozila koja proizvode 100g/km ili manje ugljenika, klasifikuju se kao vozila sa malom emisijom CO2 gasa. Asortiman može da sadrži mali kapacitet benzina i dizel motora. Da bi se održao nivo performansi i prefinjenosti u modernom vozilu, motori manjih kapaciteta su često sa turbinom i ponekad u kombinaciji sa hibridnim pogonom električnog sistema.

Particulate Filtered Diesels


Ford ubrzava svoje napore da bi umanjio potrošnju goriva i emisiju CO2 gasa u celom svom asortimanu proizvoda. Znacajan razvoj ukljucuje i pokretanje nove linije modela Ford EcoBoost sa motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Potpuno unaprijedjeni Duratorq dizel motori su izuzetno mocni, ali takodje i sa veoma niskom potrosnjom goriva, sto je odlican pokazatelj bolje efikasnosti.

Zajedno sa širim uvođenjem niske emisije CO2 gasa ECOnetic tehnologije, kao što su Eco Mode i Smart Regenerative Charging, Ford je ostvario cilj smanjena emisije CO2 gasa za 30%. Fordova tehnologija sa niskom emisijom CO2 gasova je donela veliku korist preko cele palete novih modela, ne samo zbog niskih emisija gosova, već i zbog smanjene potrošnje goriva.

Filter čestica čađi dizela

Automobili sa automatskim menjačem su veoma popularni i za nove i za već iskusne vozače jer je sa njima uglavnom jednostavno upravljati i ugodniji su za duga putovanja, za razliku od ručnih menjača. 

Rezerviši!

Iznajmite ekološki prihvatljivo vozilo - potrošite manje goriva, uštedite novac, pomozite da spasimo planetu!