Green Motion rent a car nudi najmove vozila za poslovne korisnike pod posebnim uslovima

Green Motion

Mnogi društveno odgovorni poslovni subjekti rade na usvajanju procesa u poslovanju koji će umanjiti njihov utjecaj na okolinu. Mogućnosti za umanjenje štetnog uticaja su mnoge, od korištenja energije iz obnovljivih izvora, preko recikliranja otpada. Ipak, do sada nije bilo ozbiljne mogućnosti izbora da umanje vlastiti negativni uticaj kroz najam ekološki prihvatljivih vozila.

Postanite naš poslovni partner!

Ukoliko želite umanjiti negativni uticaj na okolinu dok koristite unajmljeno vozilo, Green Motion rent-a-car je Vaš logičan izbor.

Green Motion flota je jedinstvena jer sadrži vozila pokretana različitim vrstama motora, hibride, električna vozila, vozila sa dizelskim motorima opremljenim filterima čađi...sigurni smo da veći izbor nećete pronaći nigde osim kod nas.

Bitno je naglasiti da najam ekološki prihvatljivih vozila Vas ne stavlja u poziciju da prihvatite kompromise, u mogućnosti smo Vam ponuditi najam ekološki prihvatljivih vozila proizvođača na čije ste proizvode navikli: Volkswagen, Toyota, BMW...

Usluge našeg rezervacijskog centra 24/7 za sve Vaše potrebe

Pristup svim podacima o korištenju vozila putem on-line aplikacije. U svakom trenutku imate tačnu i konačnu kontrolu troškova.

  • Izuzetno konkurentne cijene                                   
  • Dostava i preuzimanje vozila
  • Mogućnost odabira paketa osiguranja po želji
  • U slučaju kvara i nezgode, reagujemo odmah

Vaše je da se brinete samo o Vašem poslu, a sve vezano za Vašu mobilnost prepustite nama

Ukoliko ste spremni i odlučni da umanjite Vašu emisiju štetnih plinova, a da pri tom ostvarite i uštede za Vas, obratite nam se sa povjerenjem za ponudu putem telefona: +382-68-088-817. Naš tim za poslovne klijente će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Zahvaljujemo što ste odvojili vrijeme da se informisete o našoj ponudi.

Aplicirajte za status poslovnog korisnika