Pokretanje Green Motion franšize

Poslovni model Green Motion je jednostavan - mi, kao vlasnici franšize, stvorili smo sistem koji pruža proizvod, sredstva i usluge koje omogućavaju dinamične i preduzetničke poslovne profesionalce da se razviju. Svaki element sistema je fokusiran na pružanje neophodne obuke i stalnu podršku i savete što omogućava svakom vlasniku preduzeća da se koncentriše na razvoj sopstvenog lokalnog tržišta.

Da li zadovoljavate uslove?

Green Motion je u potrazi za partnerom ili za postojećom rent-a-car firmom ili osobama koje poseduju visoko iskustvo u iznajmljivanju vozila koji će imati koristi od stručnih saveta koje pružamo, zajedno sa nagradjivanim i ekspanzivnim globalnim rent-a-car brendom i umetnošću distribucije, prodajnog sistema i marketinga.

Green Motion brand

Green Motion se već probio kao lider na tržištu iznajmljivanja ekoloških vozila. Kako bi podržao ovu poslovnu strategiju, Green Motion je razvio dinamičan i jedinstven identitet brenda koji je pozicirao kompaniju u sam vrh globalne rent-a-car industrije.

Poslovno planiranje i finansije

Pre početka svake franšize menadzment i operativni tim Green Moton-a asistira novim vlasnicima franšize i poslovnom planiranju i gde je potrebno daje uputstva vezano za finansije. Green Motion ima jake bankarske veze sa Natwest/RBS, Lloyds TSB i HSBC.

Trening i razvoj

Obuka je najvažnija u Green Motion sistemu. Vlasnici franšize imaju čitav spektar usluga obuke koji su razvijeni da zadovolje različite zahteve današnjeg poslovnog tržišta.

Pre nego što krenete sa svojom Green Motion franšizom, imaćete trening u Velikoj Britaniji gde ćete dobiti praktične savete.
 • Operativni kurs
 • Korisnički servis
 • Ekološki
 • Lokacijski sistemi
 • Web i sistem odredjivanje cena
 • Marketing
 • Prodaja
 • Poslovni razvoj
 • Flota
 • Osiguranje
 • Bezbednost

Snadbevanje vozilima i upravljanje voznim parkom

Kako se Green Motion proširuje širom sveta, počinjemo da objedinjujemo kupovnu moć.

Kao vlasnik Green Motion franšize, uživaćete u poboljšanju uslova za nabavku svetskih vodećih proizvodjača uklučujući Volkswagen, Hyundai, Fiat i Alfa Romeo, Skoda, Nissan, Toyota, Honda, i Lexus.

IT & rezervacioni sistem?

IT sistemi & Marketing

Jaka komunikacija i sistemi su u srcu Green Motion strategije. Sistem koji se koristi je on-line sistem - GreenRes - koji predstavlja upravljački alat odgovoran za kontrolu dnevnih akcija, raspoloživost voznog parka, podacima o klijentima i dokumentima o zakupima.

Green Motion iznajmljivanje vozila nudi online pregled i obezbedjuje mogućnost za iznajmljivanje, plaćanje i praćenje rezervacija online. Green Motion-ov globalni sajt objedinjuje sve svoje zemlje -www.greenmotion.com. Pored toga postoji i Engleska verzija sajta, www.greenmotion.co.uk.

Svaka zemlja je dužna da ima svoj lični sajt.

Šta da radim ukoliko mi je potrebna pomoć?

Operativna podrška

Kako bi se obezbedio kontinuirani i nesmeten rad i razvoj svake Green Motion lokacije, naš iskusan operativni tim je pri ruci kako bi obezbedio podršku i pomoć koja je potrebna.

Svaka lokacija se prati centralno, uključujući korišćenje voznog parka, iskorišćenost vozila, zastoj vozila, izvor prihoda i rashoda.

Kako aplicirati?

Kako da aplicirate

Kako bi nastavili put ka otkrivanju beneficija koje nosi franšiza Green Motion-a sa sobom, zamolićemo vas da kliknete na dugme ispod i popunite odgovarajući formular.

Vaša prijava će biti obradjena i pregledana od strane našeg stručnoga tima. Ako ispunjavate uslove bićete pozvani na prezentaciju brenda Green Motion koja će vam dati priliku da dodatno procenite prednosti i nagrade koje donosi vlasništvo franšize Green Motion.