Mi se razlikujemo po tragovima koji ostaju iza nas

Green Motion je osnovan 2007. godine u Velikoj Britaniji i sada je poznat kao vodeći svetski brend u iznajmljivanju automobila i kombija sa niskom emisijom CO2 gasa . Molimo nastavite da čitate da biste saznali više o našim prednostima vezanim za vlasništvo i funkcionisanje rent-a-car franšiznih vozila sa Green Motion kompanijom.

Napravite rezervaciju
About us car

Green Motion iznajmljivanje automobila i kombija, nudi svojim klijentima-kako za odmor, tako i za biznis, priliku da uživaju u velikoj vrednosti iznajmljivanja vozila, dok pomažu da se smanji uticaj globalne emisije CO2 gasa u vezi sa drumskim saobraćajem.

About us girl
About us girl

Green Motion nudi svoje iznajmljivanje automobila i kombija u Belgiji, Bosni i Hercegovini, Kanadi, Costa Rici, Hrvatskoj, Kipru, Finskoj, Grckoj, Islandu, Italiji, Jordanu, Latviji, Litvaniji, Malti, Meksiku, Montenegru, Holandiji, Srbiji, St. Maartens, SAD-u i Velikoj Britaniji sa otvaranjem daljih lokacija širom sveta u skorijoj budućnosti.

Pored toga sto nudimo niske emisije vozila za iznajmljivanje, Green Motion takodje poštuje svoju, sveobuhvatnu politiku zaštite životne sredine, pazeći da je naše delovanje na planetu svedeno na minimum. 

Da biste napravili rent-a-car rezervaciju sa Green Motion kompanijom u nekom od svetskih aerodroma ili lokacija u gradu, molimo kliknite na naš citat preko koga će vam se pojaviti ekran za rezervacije gde možete dobiti najbolju cenu sa popustom na tržištu za iznajmljivanje automobila i kombija.

Hvala Vam što ste izabrali Green Motion za vaše internacionalne zahteve u pogledu iznamljivanja automobila i kombija. Radujemo se vašem dolasku i prevazilaženju Vaših očekivanja.

Naša politika zaštite okoline